The world according to eve

The ultimate fashion magazine

Mi is az a Fashion’s Night Out?

Halljuk, olvassuk, sejtjük…de lássuk csak pontosan mi is ez a három éve tartó program, mely magához vonzza a divattervezőket; modelleket; sztárokat; fotósokat és minden divatrajongót.

A Fashion’s Night Out (FNO) nem szól másról, mint egy hatalmas, világra szóló shopping partiról, ahol mindenki kimenőt kap egy éjszakára és ahol bizony egy kicsit mindenki megvadul. A rendezvény idén már közel 16 országban került megrendezésre, a teljesség igénye nélkül például Franciaországban, Japánban, Taiwanon és az USA-ban.

A FNO szülőanyja nem más, mint a Vogue amerikai főszerkesztője Anna Wintour, aki azért érezte fontosnak egy ilyen program megvalósítását, mert úgy érezte valamivel fel kell pezsdíteni a vásárlóközönséget. Az esemény lényege, hogy nyitva tartás után, a divathéttől megrészegült nők és férfiak, sztárok és tehetős civilek lehetőséget kapnak arra, hogy valósággá változtassák vásárlási vágyaikat és pénzkültés közben még szórakozzanak is emlékezeteset a legnagyobb tervezőkkel, szakmabeliekkel. Idén, csak az államok területén, összesen 250 butik csatlakozott a hatalmas őrülethez, ez is mutatja az FNO sikerét. Az idei bulisorozat őrültebb és bohémabb volt, mint eddig bármikor, ugyanakkor rengeteg költséget emésztett fel a szervezők részéről. Míg a cél nyilvánvalóan az eladásösztönzés egy profi formába öntése lenne, a program mára csupán sztárokat leső, butikok előtt kígyózó rajongók méretes tömegévé vált, s bizony gyakran nem térül meg a várva várt haszon. Ez azonban véleményem szerint nem fenyegetheti az eseménysorozat folytatását.

Wintour and Klein

Gaultier's in Paris 2011 FNO

Természetesen mára az is újabb versenyzésnek ad táptalajt, hogy melyik divatház, bevárárlóközpont, butik tudja az est folyamán a legőrültebb built kínálni és biztosítani a VIP  és a vendégek részére. Ezen az estén kicsit megőrülnek a tervezők, a modellek és mindenki más is. Igyekeznek jól érezni magát és nem gondolva a holnapra kikapcsolni egy pár órára.  Az esemény ma már kultuszprogramnak minősül, nem érdemes kimaradni belőle.

FNO T-shirts, bags and else are available for true fans

Idén szeptember 8-án rendezték az eseményt Londonban, Ausztráliában, és az Államokban is. Élő kapcsolások, riportok, képek milliói engednek bepillantást a ritka, vidám pillanatokba.

Most, hogy már tudjuk, hogy a vásárlás a megszokottnál is bulisabb lehet, vessünk pár pillantást arra, hogy érezték magukat a hírességek a new yorki divathét első napjának estéjén, a Divat Éjszakáján.

Beth Ditto at M.A.C.'s

Estelle sings at DVF

....and with Diane

Gaultier

...the superstar

Leighton Meester sings at Tiffany and Co.

Michael Kors having a great time

Oscar de la Renta, giving a serenade for SJP

Oscar and SJP

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

The world according to eve

The ultimate fashion magazine

%d bloggers like this: